Toastje Beenham

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Toastje Beenham Bereidingwijze

Snipper 1 ui en bak aan in een beetje margarine. Los het Knorr bouillonblokje op in 350 ml kokend water. Bestrooi de uisnippers met 2 eetlepels bloem en giet er, stevig roerend met de garde, beetje bij beetje de bouillon bij tot je een gladde, nog dikke saus hebt. Vul de saus met 1 plak in stukjes gesneden beenham en 1 kop gare erwtjes en laat meewarmen. Breng de saus eventueel op smaak met zout en peper. Rooster 2 boterhammen, snij diagonaal in 2 en leg op de borden. Beleg met de saus, garneer met verse groene kruiden.

Boodschappenlijstje
  • 1 Ui
  • Margarine
  • 1 Groentebouillonblokje Met Olijfolie En Zeezout
  • 350 Ml Water
  • 2 El Bloem
  • 1 Plakje Gesneden Beenham
  • 1 Kopje Erwtjes
  • Peper En Zout
  • 2 Boterhammen
  • Verse Groene Kruiden
Probeer ook eens...