Toastje Beenham
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSnipper 1 ui en bak aan in een beetje margarine. Los het Knorr bouillonblokje op in 350 ml kokend water. Bestrooi de uisnippers met 2 eetlepels bloem en giet er, stevig roerend met de garde, beetje bij beetje de bouillon bij tot je een gladde, nog dikke saus hebt. Vul de saus met 1 plak in stukjes gesneden beenham en 1 kop gare erwtjes en laat meewarmen. Breng de saus eventueel op smaak met zout en peper. Rooster 2 boterhammen, snij diagonaal in 2 en leg op de borden. Beleg met de saus, garneer met verse groene kruiden.
- 1 Ui
- Margarine
- 1 Groentebouillonblokje Met Olijfolie En Zeezout
- 350 Ml Water
- 2 El Bloem
- 1 Plakje Gesneden Beenham
- 1 Kopje Erwtjes
- Peper En Zout
- 2 Boterhammen
- Verse Groene Kruiden