Aardappelgratin Met Noten
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVOORBEREIDING 10 min BEREIDING 55 min - Verwarm de oven voor op 175°C. - Leg de aardappelen in een ovenschaal. Maak een mengsel van het fijngesneden sjalotje, de bouillon, de room, de helft van de noten en wat zout en verdeel dit over de aardappelen. Bak 45 minuten in het midden van de oven. - Meng ondertussen het paneermeel met de rest van de noten, de kaas en de honing. Haal de gratin uit de oven en bestrijk met dit mengsel. Bak de schotel in nog eens 10 minuten in de oven goudbruin en krokant.
- 1 Kilo Vastkokende Aardappelen, Geschild En In Dunne Plakjes
- 1 Sjalotje, Fijngesneden
- 100 Ml Groentebouillon
- 50 Ml Koksroom, Light
- 50 Gram Walnoten, Gehakt
- 50 Gram Pistachenoten, Gehakt
- Zout
- 1 Eetlepel Paneermeel
- 100 Gram Geraspte Kaas
- Honing