Feestlijke Aardbeien Met Kokos En Chocoladesaus

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Thijs aan Timmer Hendriks » Type: Meer van het type: Anders

Feestlijke Aardbeien Met Kokos En Chocoladesaus Bereidingwijze

Was de aarbeien en laat ze drogen. Laat de kroontjes aan de aarbeien zitten. Dit is handiger om ze vast te houden. Leg het Dr. Oetker chocoladeglazuur zakje minimaal 10 minuten in heel heet kraanwater. Ververs zo af en toe het water met nieuw heet kraanwater. Kneed het zakje af en toe door, zodat de chocolade allemaal mooi zacht wordt. Zet een mooie schaal klaar. Doe wat geraspte kokos in een schaaltje. Giet de chocoladeglazuur ook in een schaaltje. Neem nu een voor een de aarbeien door de chocolade en daarna door de kokos.

Boodschappenlijstje
  • Aardbeien
  • Dr Oetker Chocoladeglazuur
  • Conimex Gerapste Kokos
Probeer ook eens...