Aardbeien Souffle

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Gebak

Aardbeien Souffle Bereidingwijze

Neem de eieren 10 minuten van tevoren uit het doosje in de koelkast Vet de vormpjes in en bestrooi ze met een beetje suiker Splits de eieren met de eierscheider in eiwitten en eidooiers Roer de dooiers los met 75 g suiker en voeg de aardbeienpuree toe Klop de eiwitten stijf in de kom en voeg het dooiermengsel toe Vul de vormpjes en zet ze in de au bain marie Plaats dit middenin de warme oven gedurende 10-15 minuten Open de ovendeur niet en bak de soufflés luchtig Klop de slagroom in de beslagkom halfstijf met de aardbeienstukjes en de likeur Lekker als feestelijk dessert

Boodschappenlijstje
  • 10 Eieren
  • 175 Gram Suiker
  • 500 Gram Aarbeienpuree
  • 2 Dl Slagroom
  • 200 Gram Aadbeien In Stukjes
  • 20 Cc Casis De Dijon Of Kersenlikeur
Probeer ook eens...