Spinazie-fetaflapjes
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeWarm de oven voor op 200° C. Laat de diepvriesspinazie in een pan op klein vuur ontdooien. Leg de plakjes bladerdeeg naast elkaar op het aanrecht en laat ze in 10 minuten ontdooien. Hak de cashewnoten grof. Verdeel de geitenkaas in stukjes. Druk zoveel mogelijk vocht uit de spinazie, voeg de kaas toe en maak de spinazie op smaak met peper en zout. Klop het ei los en roer dit door de spinazie. Verdeel de spinazie over 4 deegplakjes en strooi de gehakte noten erover. Maak de randen van het deeg nat met wat water. Leg de andere deegplakjes erop en druk de randen goed aan. Leg de flapjes op een bakblik en bak ze in het midden van de hete oven in 25-30 minuten gaar en bruin.
- 400 Gram Diepvries Spinazie
- 8 Plakjes Diepvries Bladerdeeg
- 2 Eetlepels Cashewnoten
- 75 Gram Zachte Geitenkaas Of Feta
- Peper En Zout
- Ei