Garnalenspiesjes
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVoor 8 stuks: Laat de garnalen ontdooien. Maak ondertussen de saus. Pel de ui en teentjes knoflook en hak ze fijn. Halveer de pepers en snijd ze zonder zaadjes fijn. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui, knoflook en peper 3 minuten. Voeg chilipoeder, koekkruiden, gezeefde tomaten en bruine basterdsuiker toe. Breng de saus aan de kook en laat 10 minuten zachtjes inkoken. Laat de saus afkoelen. Halveer de tomaatjes. Rijg ze afgewisseld met garnalen aan de spiesen. Leg deze op een schaal met de chilisaus er apart bij.
- 500 Gr Gekookte Cocktailgarnalen
- 200 Gr Cherry-/kerstomaten
- Voor De Chilisaus:
- 1 Ui
- 2 Knoflookteentjes, Uitgeperst
- 1 Eetlepel Olijfolie
- 1 Eetlepel Chilipoeder
- 1 Theelepel Koekkruiden
- 1 Pak Gezeefde Tomaten (500 Gram)