Biefstuk Met Aardappel-groentensalade

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Biefstuk Met Aardappel-groentensalade Bereidingwijze

Breng een ruime hoeveelheid water, met wat zout aan de kook. Doe de aardappelplakjes en de sperzieboontjes in het kokende water en kook ze in 4 minuten beetgaar. Spoel ze af, in een vergiet, onder koud stromend water en laat ze goed uit lekken. Snijd de tomaten in dunne reepjes, verwijder de zaadjes en snijd de olijven in plakjes. Doe de aardappelen en de groenten in een schaal en schenk er een ruime hoeveelheid dressing over. Schep alles goed door elkaar. Bestrooi de biefstukjes met zout en versgemalen peper. Verwarm de vloeibare margarine, als de grote belletjes zijn verdwenen kan het vlees de pan in. Bak de biefstukken op een hoog vuur om en om in 5 minuten rose. Keer ze regelmatig om. Doe de aardappel-groentensalade op de borden en leg hier de biefstukken op. Garneer ze met heel fijn gesneden verse basilicum en maak de salade verder op smaak met versgemalen peper.

Boodschappenlijstje
  • 700 Gr Aardappelschijfjes
  • 300 Gr Schoongemaakte Sperzieboontjes
  • 5 Tomaten
  • 1 Potje Zwarte Olijven
  • Bertolli Dressing Basilico
  • 4 Biefstukjes (van 125 Gram)
  • Blue Band Culinesse
  • Verse Basilicum
  • Zout En Peper
Probeer ook eens...