Gekruide Aardappelpannekoekjes

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Leonie Poorte » Type: Meer van het type: Anders

Gekruide Aardappelpannekoekjes Bereidingwijze

Schil de aardappelen en kook ze goed gaar. Stamp ze fijn, voeg al roerende meel, melk en de overige ingrediënten toe. Roer er een mooi dik maar glad beslag van en laat dat even staan. Bak op een middelhoog vuur in een koekenpan in boter of olie kleine pannenkoekjes van dit beslag. Houd ze warm in een schaal boven een pan heet water. Deze pannenkoekjes passen bij veel soorten groenten en vlees of vis.

Boodschappenlijstje
  • 100 Gram Aardappelen
  • 30 Gram Meel
  • 1 Dl Melk
  • 1 Eelt Room
  • 1 Ei
  • Nootmuskaat
  • Zout
  • 1 Tl Marjolein
  • Fijngehakte Peterselie
Probeer ook eens...