Gerookte Forel Met Mosterd-dillesaus
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches
BereidingwijzeMosterd-dillesaus: Dille fijnsnijden en met de rest van de ingredienten in een kom mengen tot een gladde saus. Broodjes beleggen met de sla, gerookte forel en wat mosterdsaus. Garneren met peterselie. Serveren met zoetzure rode bietjes en eventueel met gesnipperde, in olie gebakken uitjes.
- 2 Pakjes Gerookte Forelfilet
- 4 Broodjes Of Boterhammen
- Potje Zoetzure Bietjes
- 4 Bladen Sla
- Peterselie
- Fijngesneden Ui
- Olie
- Voor De Mosterd-dillesaus:
- 80 Gram Franse Mosterd
- 65 Gram Suiker
- 3 Eetlepels Wijnazijn Of Citroensap
- 60 Ml Olie