Knolselderij-bloemkoolstampot
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSchil de knolselderij en de aardappelen en snijd ze 
in blokjes. Kook de knolselderij met de aardappel 
in een laagje water met zout in circa 15 minuten gaar. Verwijder vervolgens de groene bladeren van de bloemkool en zet de groente op met een laagje water met zout. Stoom de bloemkool in circa 
20 minuten gaar. Stamp de knolselderij met de aardappel en de roomkaas tot puree en pureer met een staafmixer de bloemkool. Meng de bloemkool met de knolselderij-aardappelpuree. Verdeel de stamppot over de 4 radiccioblaadjes en strooi er de gorgonzola en de pijnboompitten over.
- Knolselderij
- 100 Gr Aardappelen
- Bloemkool
- 100 Gr Roomkaas
- 4 Grote Bladen Radiccio
- 50 Gr Gorgonzola
- 75 Gr Geroosterde Pijnboompitten