Carameltaart

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Gebak

Carameltaart Bereidingwijze

1. Bedek een springvorm met wafels. 2. Doe vervolgens wat advocaat over de wafels heen. 3. Klop de saroma samen met een kopje melk goed door elkaar. 4. Klop in een aparte schaal de slagroom met de suiker goed door elkaar. 5. Meng de Saroma goed door de slagroom heen en zet het mengsel in de koelkast. 6. Laat het mengsel in de koelkast even stijven. 7. Verdeel daarna de helft van het mengsel over de wafels heen en strijk het glad. 8. Bedek de laag daarna met een laag bastongekoeken. 9. Verdeel vervolgens de rest van het Saroma mengsel over de bastongekoeken. 10. Zet het geheel in de koelkast en laat het ongeveer 4 uur in de koelkast staan. 11. Bestrooi de taart voor het serveren met wat cacaopoeder.

Boodschappenlijstje
  • 1 Pak Wafels
  • Advocaat
  • 3 Bekertjes Slagroom
  • 1 Zakje Klopklop
  • 3 Zakjes Vanillesuiker
  • 1 Pakje Saroma Caramel
  • 1 Kopje Melk
  • 1 Pak Bastognekoeken
  • Cacaopoeder
Probeer ook eens...