Gevulde Tomatensoep

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Hoogendoorn » Type: Meer van het type: Soepen

Gevulde Tomatensoep Bereidingwijze

Draai van het gehakt hele kleine balletjes. Doe de inhoud van het zakje soep in een pan en voeg al roerende met een garde 1½ liter koud water toe. Breng de soep al roerende aan de kook. Voeg nu de gehaktballetjes, de groenten en de vermicelli toe en breng de soep al roerende weer aan de kook. Leg het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat de soep, onder af en toe roeren, nog 5 minuten zachtjes koken. Schep de soep in borden en garneer ze met een scheutje slagroom.

Boodschappenlijstje
  • 150 G Gekruid Rundergehakt
  • 1 Pakje Honig Tomaten Soep
  • 150 G Boerensoepgroente
  • 40 G Honig Figuur Vermicelli Cijfers & Letters
  • 50 Ml Slagroom
Probeer ook eens...