Gevulde Appel Met Kalkoen En Ananas

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Gevulde Appel Met Kalkoen En Ananas Bereidingwijze

Wel de rozijnen. Snijd de kalkoenfilet en de ham in kleine reepjes. Snijd de bleekselderij in schijfjes en de ananas in stukjes. Doe alle ingrediënten in een kom. Schep er Becel Dressing en wat peper en zout door. Schil de appels en boor het klokhuis uit (maak een brede opening). Besprenkel de appel met een beetje citroensap om bruinkleuring te voorkomen. Leg de blaadjes sla op vier bordjes. Zet de appels erop en vul ze met het kalkoen-ananasmengsel. Besprenkel de appels met fijngehakte peterselie.

Boodschappenlijstje
  • 2 El Rozijnen
  • 50 Gr Kalkoenfilet (vleeswaar)
  • 50 Gr Achterham (vleeswaar)
  • 2 Bleekselderij Stengels
  • 2 Ananas Schijven
  • 2 El Becel Dressing
  • Zout En Versgemalen Peper
  • 4 Zoetzure Appels
  • Citroensap
  • 4 Blaadjes Sla
  • Peterselie
Probeer ook eens...