Garnalencocktail Met Grapefruit
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSpoel de gepelde garnalen goed af. Verdeel de grapefruit in partjes, houd er vier apart en snijd de rest in kleine stukjes. Bewaar zo mogelijk het sap. Leg de slablaadjes in vier wijde coupes en verdeel de garnalen erover.Meng Becel Dressing met de yoghurt, tomatenketchup, water, mierikswortel en eventueel wat grapefruitsap tot een lekkere cocktailsaus. Maak de saus op smaak met peper en roer er wat fijngehakte peterselie doorheen. Schep de saus over de garnalen. Garneer de garnalencocktail met een grapefruitpartje. Lekker met driehoekjes geroosterd brood.
- 300 Gr Hollandse Garnalen
- 1 Rode Grapefruit
- 4 Blaadjes Sla
- 2 El Becel Dressing
- 2 El Magere Yoghurt
- 2 El Tomatenketchup
- 2 El Water
- 2 Tl Gemalen Mierikswortel
- Peper
- 2 El Fijngehakte Peterselie