Roergebakken Peultjes Met Kerstomaten
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Roerbakken
BereidingwijzeWas de peultjes (leg peultjes die een beetje slap aanvoelen een half uur in een bak water met ijsklontjes) en snijd het uiteinde aan beide zijden weg. Trek daarbij de eventueel aanwezige ‘draad’ die over de lengte loopt, mee. Verhit de Blue Band Vloeibaar in een wok. Roerbak de peultjes en sjalotsnippers al omscheppend ca. 2 minuten. Voeg de kerstomaatjes toe en roerbak nog 1 minuut. Besprenkel met de balsamicoazijn en bestrooi met zout en peper. Lekker met karbonade en gebakken aardappels.
- 300 Gr Peultjes
- Blue Band Vloeibaar
- Sjalot, Gesnipperd
- 20 Kerstomaatjes
- 1 Tl Witte Balsamicoazijn
- Zout En Peper