IJs Romige Koffie Dame Blanche
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeZet 50 ml extra sterke espresso en laat het afkoelen. Klop het slagroom met de vanillesuiker lobbig. Snijd de bananen in stukjes en meng het met wat chocolade saus. Mix of roer de afgekoelde espresso samen met het ijs tot het schuimig is. Roer de heleft van de geklopte slagroom er doorheen. Verdeel het in laagjes om en om met de banaan in chocoladesaus over de 4 koffieglazen. Laat het 50 minuten in de diepvries opstijven. Maak het geheel voor het serveren af met een toef slagroom en garneer het met wat geraspte chocolade of vlokken.
- 50 Ml Extra Sterke Espresso
- Halve Bak Vanille Roomijs
- 250 Ml Slagroom
- 2 Zakjes Vanillesuiker
- 2 Bananen
- Chocoladesaus
- Geraspte Chocolade Of Vlokken