Tutti Frutti Taart
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Gebak
BereidingwijzeDuurtijd: 50 min Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op 200° C. Rits de druiven af, verdeel de grapefruit in partjes (en laat ze goed uitlekken), schil de mandarijntjes. 2. Leg bakpapier in een (mooie) bakvorm. Strooi op de bodem een eetlepel bruine rietsuiker. Leg er het fruit in. 3. Klop de eieren los met de suiker, het fruitsap en de bloem. Schenk het beslag bij het fruit. 4. Zet ongeveer 40 minuten in de oven, of tot de eieren gestold zijn. Tip Gebruik het sap van een pompelmoes en leng eventueel aan met sinaasappel- of druivensap.
- Tros Witte Druiven
- 1 Roze Grapefruit
- 2 Mandarijntjes
- 1 Eetlepel Bruine Rietsuiker
- 2 Eieren
- 50 Gram Fijne Suiker
- 20 Cl Fruitsap
- 40 Gram Bloem