Dessert
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSplits de eieren met de eierscheider in eidooiers en eiwitten Gebruik de dooiers voor roerei Week de gelatine in ruim koud water Klop de eiwitten in een beslagkom stijf met 3 eetl. suiker Bestrijk met een gedeelte van de eiwitten de vorm aan de binnenkant Plaats de lange vingers met de suikerkant tegen het eiwitlaagje aan Klop de room in de andere kom stijf met de overige suiker, de marasquin en de klopvast Vul de spuitzak met een gedeelte van de room voor de garnering Verwarm het sap in de magnetron en los hierin de goed uitgeknepen gelatine op Voeg dit al roerende toe aan het roommengsel Schep dit op de eiwitten en meng alles luchtig Vul de vorm en plaats deze enige uren in de koelkast Voeg de garnering toe Ook lekker met paas- of kerstchocolade
- 2 Eieren
- 12 Gram Gelatine Witte
- 5 Eetlepels Suiker
- Half Pak Lange Vingers
- 2 1/2 Dl Slagroom
- Halve Dl Marasquin Of Vruchtensap
- 1 Zakje Klopklop
- 2 Eetlepels Perziksap
- Uitgelekte Perziken Uit Blik Of Verse Partjes