Asperge Cremesoep Met Gorgonzola

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Soepen

Asperge Cremesoep Met Gorgonzola Bereidingwijze

Maak de asperges schoon en schil ze. Snijd ze in dunne plakjes. Meng de asperges en de soepmix met een liter koud water en breng dit al roerend aan de kook. Verbrokkel de gorgonzola boven de pan en roer op laag vuur totdat de kaas is gesmolten en opgenomen door de soep. Laat de soep onder af en toe doorroeren 5 minuten zachtjes doorkoken. Snijd ondertussen het hardgekookte ei in kleine stukjes en hak de peterselie fijn. Verdeel de soep over 4 kommen. Strooi er het ei en de peterselie op en serveer direct.

Boodschappenlijstje
  • 1 Zakje Knorr Asperge Crèmesoep
  • 100 Gram Witte Asperges
  • 50 Gram Gorgonzola
  • 1 Hard Gekookt Ei
  • 1 Bosje Peterselie
Probeer ook eens...