Perenbuideltjes
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeLeg de plakjes bladerdeeg naast elkaar op het aanrecht en laat ze in ca. 10 minuten ontdooien. Schil de peren, halveer ze en verwijder de klokhuizen. Druppel wat citroensap over de peren. Verkruimel de bitterkoekjes en schep de kruimels door de jam. Leg op ieder deegplakje een halve peer en vul de holte met het koek-jammengsel. Vouw het deeg goed om de peer dicht en leg de buideltjes op een bakplaat. Bak de buideltjes midden in de hete oven in 20-25 minuten gaar en bruin.
- 4 Bladerdeegplakjes
- 2 Kleine Rijpe Peren
- Citroensap
- 2 Bitterkoekjes
- 2 Eetlepels (aardbeien Of Bosvruchten)jam