Aardappelsoep Met Oesterzwammen En Spekjes

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Hoogendoorn » Type: Meer van het type: Soepen

Aardappelsoep Met Oesterzwammen En Spekjes Bereidingwijze

Kook de aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar in de bouillon. Pureer tot een gladde soep in een blender of met de staafmixer. Bak ondertussen de spekjes uit en roer samen met de crème fraîche, de oesterzwammen, het lente-uitje en de peterselie door de bouillon. Laat de aardappelsoep nog 3 minuten trekken.

Boodschappenlijstje
  • 300 G Aardappelen, In Kleine Blokjes
  • 800 Ml Groentebouillon
  • 200 G Gerookte Spekblokjes
  • 200 Ml Crème Fraîche
  • 400 G Oesterzwammen, In Dunne Reepjes Gescheurd
  • 1 Lente-uitje, In Dunne Ringetjes
  • Handvol Verse Peterselie, Fijngehakt
Probeer ook eens...