Ovenschotel Met Gehakt En Spinazie

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Ovenschotel Met Gehakt En Spinazie Bereidingwijze

Verwarm de oven voor op 200˚C. Bak het gehakt rul en voeg de gesnipperde uien toe. Voeg wat Provencaalse kruiden naar smaak toe. Verwarm de aardappelpuree. Voeg Boursin toe aan de aardappelpuree. Leg een laagje gehakt/ui mengsel in een ovenschaal, vervolgens een laagje aardappelpuree, en een laagje spinazie. Herhaal deze volgorde tot de ingredienten op zijn. Eindig met een laag geraspte kaas. Zet de schaal in de voorverwarmde oven en bak ca. 15 minuten tot de kaas gesmolten is en mooi bruin kleurt.

Boodschappenlijstje
  • 500 Gram Rundergehakt
  • 800 Gram Aardappelpuree
  • 2 Uien, Gesnipperd
  • 80 Gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
  • 2 Eetlepels Provencaalse Kruiden
  • 200 Gram Geraspte Kaas
  • 450 Gram (diepvries) Bladspinazie
Probeer ook eens...