Pasta Met Tonijn En Rucola

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Pasta

Pasta Met Tonijn En Rucola Bereidingwijze

Kook de pasta met wat zout beetgaar. bak de gesnipperde ui glazig in een pan met wat olijfolie. Blancheer de laurierblaadjes kort in het kokende water van de pasta. Ik heb het idee dat de smaak van de blaadjes hierdoor beter loskomt. Je kunt natuurlijk nog beter verse laurier gebruiken. Voeg de laurier en de kruidnagel, wat grofgemalen zwarte peper en een geplet en fijngehakt teentje knoflook toe en laat even meebakken zodat alle geuren loskomen. Voeg een klein scheutje witte wijnazijn toe en het uitgelekte blikje tonijn. Roer alles goed door. Laat de pasta kort uitlekken en voeg het tonijnmengsel en de grofgehakte ruccola toe. Maal er wat zeezout over, goed doorroeren en eet smakelijk.

Boodschappenlijstje
  • 1 Blikje Tonijn Op Olie
  • Zakje Ruccola
  • 1 Ui
  • 1 Knoflookteentje, Uitgeperst
  • 2 Kruidnagel
  • 2 Laurierblad
  • Witte Wijnazijn
  • Zwarte Peper En Zout
  • Pasta Naar Keuze
Probeer ook eens...