Kleurige Kruidensaus - Lekker Bij Vis Of Kipfilet
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeLaat de Amsterdamse uien in een vergiet uitlekken en dep ze met keukenpapier droog. Snijd uien in kleine stukjes. Snijd de paprika in kleine blokjes en de bosui in ringetjes. Hak het basilicum en de peterselie in de keukenmachine of blender fijn. Pers de knoflook boven een kom uit. Meng de yoghurt en mayonaise erdoor en schep ook de Amsterdamse uitjes, paprika, bosui en fijngehakte kruiden erdoor. Breng de saus op smaak met zout en peper. Serveer de saus bij gebakken vis of kipfilet. Bereiden: 15 minuten
- ¼ Pot Kühne Amsterdamse Uien Van 1500 G
- Grote Rode Paprika
- 2 Bosuitje
- 30 Gram Verse Basilicum
- 30 Gram Verse Peterselie
- 1 Knoflookteentje
- 250 Ml Volle Yoghurt
- 250 Ml Mayonaise
- Versgemalen Zwarte Peper