Tuinbonen En Pittige Kaas Salade
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Salades
BereidingwijzeLaat de tuinbonen in een vergiet ontdooien. Verwijder de stugge grijze velletjes van de tuinbonen. Snijd de pecorino in kleine blokjes. Klop in een kom het citroensap met de Becel Dieetolie tot een dressing. Roer het basilicum erdoor. Schep de groene tuinboontjes en pecorino erdoor en voeg zwarte peper naar smaak toe. Laat de salade minstens een half uur op smaak komen. Was de eikenbladsla, maak de bladeren droog (in een slacentrifuge) en scheur ze in stukken. Verdeel de sla over vier bordjes en schep de tuinbonensalade in het midden. Lekker met driehoekje geroosterd volkorenbrood.
- 300 Gr Diepvries Tuinbonen
- 100 Gr Pecorino Of Oude Kaas
- Sap Van Een Halve Citroen
- 3 El Becel Dieetolie
- 2 El Verse Basilicum, Fijngehakt
- Versgemalen Zwarte Peper
- Kropje Eikenbladsla