Sherrygarnalencocktail
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSlagroom half stijf kloppen. Mayonaise, chilipoeder, tomatenketchup en sherry mengen en door de slagroom scheppen. Cocktailsaus op smaak brengen met enkele druppels citroensap, zout en peper. Garnalen onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. In glazen een lepel saus scheppen, daarover een schep garnalen. Daar weer een lepel saus over. Garneren met snufje paprikapoeder en wat peterselie.
- 0,75 Dl Slagroom
- 1 Dl Mayonaise
- Mespuntje Chilipoeder
- 2 Eetlepels Tomatenketchup
- 1 Eetlepel Sherry
- 300 Gram Gekookte Garnalen
- Citroensap
- Zout En Peper
- Paprikapoeder
- Takjes Peterselie