Geroosterde Pepersteaks Met Witlof Uit De Wok
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSnijd de aardappelen in vieren en kook ze 15 min. Meng 1 el olie met de knoflook en de kruiden. Bestrijk hiermee de pepersteaks dun. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de aardappelen 10 min, voeg na 5 min. de uien toe en voeg het witlof de laatste minuut toe. Breng op smaak met peper en zout. Verhit de grillpan en rooster de pepersteaks aan beide kanten 3-4 min. (ze zijn dan rosé vanbinnen). Serveer de pepersteaks met het gewokte witlof.
- 1 Kg Aardappelen (kilo'tje Vastkokend)
- 3 El Olijfolie
- 2 Tenen Knoflook, Fijngeperst
- 1 El Provençaalse Kruiden (potje 11 G)
- 4 Stuks Peper Steaks
- 2 Rode Uien, Grof Gesnipperd
- 5 Struikjes Witlof, Grof Gesneden (700 G)