Indiaanse Wortelsoep

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Rob23 » Type: Meer van het type: Anders

Indiaanse Wortelsoep Bereidingwijze

Verhit de olie in een (soep)pan en fruit de ui 5 minuten op een halfhoog vuur. Voeg de winterpeen toe en bak 5 minuten mee. Voeg de currypaste toe en bak 1 minuut mee. Verkruimel de bouillontabletten boven de pan en schenk 1 liter warm water bij. Breng de soep aan de kook en kook de winterpeen in 10 minuten gaar. Neem de pan van het vuur af en pureer de soep met de staafmixer. Breng de soep op smaak met peper en zout en schep in (warme)kommen. Schep in elke kom soep een lepel magere yoghurt en bestrooi met koriander.

Boodschappenlijstje
  • 2 Eetlepels Koriander, Fijngehakt
  • 1 Kuipje Rode Currypasta
  • 1 Eetlepels Olijfolie
  • 2 Stuks Groente Bouillontablet
  • 4 Eetlepels Magere Yoghurt Naturel
  • 1 Stuks Gesnipperde Ui
  • 400 Gram Winterpeen, Geschild En In Plakjes
Probeer ook eens...