Ouderwetse Goulash (eenvoudig)

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Ouderwetse Goulash (eenvoudig) Bereidingwijze

1.Snijd het vlees in blokjes, was het en laat het goed uitlekken. 2.Snijd de uien, de paprika, de knoflookteentjes en de tomaten in stukjes. 3.Bak het vlees met de ui en knoflook in de gesmolten margarine in de braadpan bruin. Strooi er de bloem overheen en laat het geheel al roerende lichtbruin worden. Voeg de paprika, de tomaten en het water toe. 4.Laat alles ca. 1,5 uur stoven. 5.Geef er rijst of gekookte aardappelen bij.

Boodschappenlijstje
  • 500 Gr Magere Runderlappen
  • 200 Gr Grote Uien
  • 40 Gr Bloem
  • 2 Knoflookteentjes
  • 160 Gr Rode Paprika
  • 3 Tomaten
  • 0.5 Dl Water
  • Zout En Versgemalen Peper
Probeer ook eens...