Mosselen Met Rode Tapenade
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeKook de mosselen tot ze mooi open zijn in bijzijn van de selder en ui, giet af en laat afkoelen. Doe alle ingrediënten voor de tapenade in een mixer of cutter en maal fijn, voeg olijfolie toe tot er een mooie nog ietwat stevige massa ontstaat. Haal de mosselen uit de schelpen en vul de mooiste helften van elke schelp met wat tapenade, leg hierop telkens een mossel. Dresseer de mosselhapjes op kleine bordjes en versier met wat bladpeterselie.
- Verse Mosselen, Boter, Ui & Selder
- Voor De Tapenade:
- 200 Gr Gedroogde Tomaten
- 1 El Kappertjes
- 3 Ansjovisfilets
- 1 Knoflookteentje
- 2 Witte Selderstengels
- Het Sap Van 1/2 Limoen
- Wat Verse Bladpeterselie
- Olijfolie
- Peper En Zout