Groentensoep Met Tomaat En Courgette

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Soepen

Groentensoep Met Tomaat En Courgette Bereidingwijze

Snipper de uien en snijd de prei in ringen. Laat Becel voor Bakken en Braden langzaam uitsmelten en laat hierin de ui en de prei gedurende 5 minuten smoren. Snijd de bleekselderij, courgette, tomaten en sperziebonen in kleine stukjes en voeg dit alles met het water aan het ui-preimengsel toe. Voeg vervolgens de kruiden en specerijen toe. Breng de soep langzaam aan de kook en laat de bouillon een uur lang zachtjes trekken. Schep de groentesoep in vier kommen.

Boodschappenlijstje
  • 2 Uien
  • 1 Prei
  • 2 El Becel Voor Bakken En Braden Vloeibaar
  • 1 Bleekselderij Stengel
  • 1 Courgette
  • 2 Tomaten
  • 100 Gr Sperziebonen
  • 1 L Water
  • 2 Tl Peterselie, Tijm En Bladselderij (elk 2 Tl)
  • 1 Laurierblad
  • Witte Peper
Probeer ook eens...