Groene Asperges Met Meikaas En Pistachenootjes
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSnijd van de asperges het houtachtige uiteinde op 2-3 cm af. Kook de asperges in een aspergepan met ruim water met wat zout in 5-8 minuten beetgaar. Hak de pistachenootjes grof. Verkruimel de meikaas boven een kom en schep de pistachenootjes, -kappertjes en dragon erdoor. Maal er wat peper boven en voeg eventueel wat zout toe. Neem de gekookte asperges met een schuimspaan uit de pan en leg ze op vier borden met de punten naar een kant. Schep het meikaasmengsel erover.
- 800 Gr Groene Asperges
- Zout En Versgemalen Peper
- 25 Gr Gepelde Pistachenootjes
- 250 Gr Meikaas
- 1 El Kappertjes
- Halve El Verse Dragon, Fijngehakt