Aardappelsalade Met Komkommer, Salami, Basilicum En Cherrytomaat
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Noud Klok » Type: Meer van het type: Salades
BereidingwijzeKook de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af en laat afkoelen. Was de groenten. Snijd de komkommer in brede staafjes van ca. 3 cm lang. Halveer de tomaten. Snijd de salami in blokjes en hak de basilicum fijn. Schep de krieltjes in een schaal en breng op smaak met peper. Voeg vervolgens 6 eetlepels saladedressing toe. Meng nu de komkommer, tomaat, salami en basilicum erdoor en schep goed door. Breng eventueel nog meer op smaak met de dressing. Lekker voor bij de barbecue.
- 700 G Voorgekookte Krieltjes
- 2 Komkommers
- 250 Gr Cherrytomaatjes
- 250 Gr Salami
- 1 Bosje Bascilicum
- 1 Fles Dressing