Sajoer Tjampoer Met Woknoedels En Gekruide Tofu
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeKook de eieren in hard. Laat ze onder de koude kraan 'schrikken' en pel ze. Kook de noedels met wat zout of Ketjap Asin gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Trek de noedels na 1 minuut koken met 2 vorken uit elkaar. Giet ze af in een vergiet, spoel ze met koud water af en laat ze goed uitlekken. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat olie in en wok hierin de tofu ca. 3 minuten. Voeg de roerbakgroenten toe en wok deze 2 minuten mee. Meng de boemboe door de groenten, schenk de bouillon erbij en laat de soep al roerende 2 minuten zachtjes koken. Halveer de eieren. Schep bergjes noedels in 4 grote kommen, schep de soep erop, leg er een half ei in en strooi de koriander erover. Zet voor extra smaak en pit Conimex Gebakken Uitjes en Sambal Oelek op tafel.
- 2 Eieren
- 1 Zak Conimex Wok Noedels
- Zout Of Conimex Ketjap Asin
- Conimex Wok Olie
- Pakje Tofureepjes, Gekruid
- Wokgroentepakket (800 G)
- 2 Bakjes Conimex Boemboe Sajoer Tjampoer
- 1.5 L Groentebouillon
- 3 El Fijngehakte Koriander