Supercherry Sundae

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Laurentien » Type: Meer van het type: Anders

Supercherry Sundae Bereidingwijze

Haal het ijs een kwartier van tevoren uit de vriezer, zodat het straks makkelijker te scheppen is. Leg de plakken cake onder in de 4 schaaltjes en druk ze goed aan. Sprenkel de kirsch over de cake. Klop de slagroom stijf. Schep 4 flinke eetlepels kersen uit de pot en laat deze goed uitlekken. Schep in elk schaaltje 2 bollen ijs, verdeel de slagroom erover. Garneer met de kersen en frambozen.

Boodschappenlijstje
  • 8 Bollen Ijs, Triple Cherry (beker A 500 Ml)
  • 4 Plakken Cake
  • 8 Eetlepels Kirsch (slijter)
  • 125 Ml Slagroom
  • 4 Eetlepels Kersen Zonder Pit (pot A 350 G)
  • 1 Bakje Frambozen (125 G)
Probeer ook eens...