Supercherry Sundae
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Laurentien » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeHaal het ijs een kwartier van tevoren uit de vriezer, zodat het straks makkelijker te scheppen is. Leg de plakken cake onder in de 4 schaaltjes en druk ze goed aan. Sprenkel de kirsch over de cake. Klop de slagroom stijf. Schep 4 flinke eetlepels kersen uit de pot en laat deze goed uitlekken. Schep in elk schaaltje 2 bollen ijs, verdeel de slagroom erover. Garneer met de kersen en frambozen.
- 8 Bollen Ijs, Triple Cherry (beker A 500 Ml)
- 4 Plakken Cake
- 8 Eetlepels Kirsch (slijter)
- 125 Ml Slagroom
- 4 Eetlepels Kersen Zonder Pit (pot A 350 G)
- 1 Bakje Frambozen (125 G)