Lamssneetjes Met Spinazie
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVerwarm de oven voor op 180°. Schep de puree voor de helft in een vuurvaste schotel, voeg de reeds gare spinazie bij en werk af met de rest van de puree. Strijk de puree in met een eierdooier en plaats de schotel zo'n 25 minuten in de oven. Smelt ondertussen een flinke klont boter en bak hierin het vlees, bestrooi met de knoflook, Provençaalse kruiden, peper & zout. Neem uit de ban en blus met wat water, maak de bakresten los en laat even inkoken. Kruidt eventueel wat bij met peper. Werk af met de room en breng al roerend aan de kook. Verdeel het vlees over warme borden en overgiet met de saus, serveer er de spinazie/puree bij.
- 800 Gr Lamsvlees, In Sneetjes
- 4 Porties Aardappelen, Gepureerd
- 350 Gr Spinazie
- 2 Knoflookteentjes, Zeer Fijngehakt
- 1 Eierdooier
- Water
- 1 Dl Room
- Provençaalse Kruiden
- Zwarte Peper Uit De Molen En Zout