Aardbeien Met Chocolade
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze65 minuten Doe de chocolade en de Solo Vloeibaar in een kom. Laat 2 minuten smelten in de microgolfoven (750 W). Controleer met een spatel of er geen harde stukjes meer overblijven en meng goed om luchtbellen te verwijderen. Plaats een blok of bol in piepschuim op het bakpapier. Breng de houten prikkers aan. Neem een aardbei bij het steeltje en dompel haar voor 3/4 in de chocolade. Schud er de overtollige chocolade zachtjes af. Prik de aardbei met de punt naar beneden op een houten prikker op de bol, zodat ze gelijkmatig kunnen drogen. Laat afkoelen tot de chocolade hard is (ongeveer 1 uur). Schik de aardbeien op een dienschaal en garneer met wat muntblaadjes.
- 250 Gr Aardbeien
- 250 Gr Pure Chocolade
- 1 El Solo Vloeibaar
- Muntblaadjes