Haantje Met Druivensaus

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Haantje Met Druivensaus   Bereidingwijze

Kruid de haantjes royaal met peper en wat zout en bak ze aan alle kanten bruin in boter. Draai het vuur laag en laat ze in ongeveer 1 uurtje gaar worden onder deksel. Neem de haantjes uit de pan en hou warm, blus met de wijnazijn en druivensap. Voeg ook de in twee gesneden druiven toe en laat inkoken. Knip de haantjes op de rug open en vouw open, leg ze zo op het bord en lepel er de saus over. Lekker met dikke zélf gemaakte frieten.

Boodschappenlijstje
  • 2 Haantjes (500g élk)
  • 0.5 Dl Witte Wijnazijn
  • 2 Dl Druivensap
  • Handvol Witte Druiven (zonder Pitjes)
  • Boter
  • Peper Uit De Molen En Zout
Probeer ook eens...