Pittige Kippenhapjes
Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSnijd de vleugeltjes middendoor, neem het dikste gedeelte en duw hier het vlees helemaal naar voren zodat U een soort "knotjes" verkrijgt. Kruid deze met kerrie & cayennepeper, haal ze door het eigeel en paneer ze tenslotte. Frituur de kippenhapjes op 170° gedurende zo'n 8 minuten. Maak ondertussen de dipsaus: Hak het hard gekookte ei fijn en vermeng met de mayonaise, de verse kruiden en knoflook. Serveer de kippenhapjes in "gebak cups" met de dipsaus, lekker bij het aperitief.
- 12 Kippenvleugels
- Cayennepeper, Kerriepoeder, Zout
- 3 Eierdooiers
- Paneermeel
- Voor De Dipsaus:
- Hardgekookt Ei
- 4 El Mayonaise
- Vers Gehakte: Peterselie, Bieslook, Koriander
- 1 Teentje Knoflook, Geperst