Lauwe Linzensla Met Geitenkaas

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Salades

Lauwe Linzensla Met Geitenkaas Bereidingwijze

Bereid of verwarm de linzen volgens de richtlijnen op de verpakking. Laat ze uitlekken en hou ze warm. Meng in een slakom de kerstomaten, de rode ui en de platte peterselie. Voeg de linzen toe en meng goed. De vinaigrette: meng in een kleine slakom de rode-wijnazijn en de peper. Voeg de mosterd en het citroensap toe. Meng goed. Voeg de Solo toe en meng. Besprenkel de linzensla met de vinaigrette. Breng zo nodig op smaak met meer kruiden. Bedek de borden met jonge spinaziescheuten en schik er de linzensla op. Bestrooi met de verbrokkelde geitenkaas en versier met wat takjes platte peterselie.

Boodschappenlijstje
  • 1 Bakje Kerstomaten In Kwartjes Gesneden
  • Halve Rode Ui Gehakt
  • 200 Gr Linzen Bereid Volgens De Gebruiksaanwijzing Op De Verpakking Gespoeld En Uitgelekt
  • 3 El Platte Peterselie Gehakt
  • 2 El Rode Wijnazijn
  • Peper
  • 3 El Solo Vloeibaar
  • 1 El Mosterd
  • 150 Gr Geitenkaas
  • 1 El Citroensap
  • 200 Gr Jonge Spinazieschuiten
  • Plattte Peterselie
Probeer ook eens...