Chinese Quiche

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Hartige taarten

Chinese Quiche Bereidingwijze

Verwarm de oven voor op 200 ºC (heteluchtoven 185 ºC, gasovenstand 6). Laat het bladerdeeg ontdooien. Snijd de ham in reepjes en laat de maïs uitlekken. Vet een springvorm van ca. 24 cm doorsnede in met margarine en bekleed deze met het bladerdeeg. Zet de randen van het deeg aan elkaar met een beetje water en druk ze stevig aan. Klop de eieren los met 2-3 eetlepels water. Roer de inhoud van beide zakjes Knorr Mix door het losgeklopte ei en laat het mengsel 2-3 minuten staan. Klop de room, de ham, de maïs, de garnalen en de ketjap door het eimengsel. Vul de vorm met het mengsel. Bak de quiche in ca. 45-50 minuten in de oven gaar. Controleer dit door er in het midden een houten prikker in te steken. Als deze er droog uitkomt, is het gerecht gaar.

Boodschappenlijstje
  • 6 Bladerdeeg Vellen
  • 1 Plak Ham (ca. 100gr)
  • 1 Blikje Mais (240gr)
  • 20 Gr Margarine (om De Springvorm In Te Vetten)
  • 4 Eieren
  • 1 Knorr Mix Voor Chinese Omelet
  • 125 Ml Room
  • 100 Gr Garnalen
  • 2 El Ketjap Manis
Probeer ook eens...