Tongrolletjes Met Dragonsaus
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSnijd de selder, prei, sjalotten en knoflook in kleine stukjes en stoof ze even aan in olie. Verkruimel er het bouillonblokje over en blus met het water, voeg het laurierblad en dragon toe en laat zo'n half uurtje pruttelen onder deksel. Giet deze bouillon door een zeef. Maak een mooi gebonden bechamel met de boter, bloem en de bouillon, laat even inkoken en werk af met de room en wat kervel. Kruid de tongrolletjes met peper en zout en stoom ze gaar. Verdeel de visrolletjes over de borden en lepel er het dragonsausje over, werk af met wat kervel. Hier met aardappelpuree, wortel brunoise, vlinderdunne tomaatschijfjes en kaas, gegratineerd in de oven.
- 16 Tongrolletjes
- 2 Selderstengels, 1 Preiwit, 2 Sjalotten, 3 Teentjes Knoflook
- Bouillonblokje (vis)
- 0.5 L Water
- 3 Takjes Verse Dragon, 1 Laurierblad, Wat Verse Kervel, Fijngehakt
- 1 El Boter, 1 El Bloem
- 1 Dl Room
- Peper En Zout