Tortiglioni Met Ham-kaas

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Tortiglioni Met Ham-kaas Bereidingwijze

Grote pan met water en zout aan de kook brengen. In pan pasta met klontje boter in ca. 7 minuten beetgaar koken. In andere pan asperges verwarmen. Intussen rest van boter in blokjes snijden. In kopje peterselie fijn knippen. Asperges laten uitlekken. Pasta, asperges, peterselie, ham-kaasblokjes en boter door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Direct serveren.

Boodschappenlijstje
  • Zout En Versgemalen Peper
  • Tortiglioni (pasta 500 G)
  • 50 Gr Boter
  • 2 Potten Groene Asperges
  • Halve Zak Verse Peterselie (30gr)
  • 2 Duobakjes Ham-kaasblokjes (` 150 G)
Probeer ook eens...