IJs Met Speculaasroom En Warme Kersen

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

IJs Met Speculaasroom En Warme Kersen Bereidingwijze

Kersen met vocht aan de kook brengen. Aardappelzetmeel losroeren met 1 eetlepel water en door kersenvocht roeren tot vocht bindt. Vocht ca. 1 minuut doorkoken, daarna van vuur halen. Slagroom met vanillesuiker stijfkloppen. Speculaas verkruimelen en door slagroom scheppen. IJs over vier borden verdelen. Warme kersen ernaast scheppen. Garneren met speculaasroom

Boodschappenlijstje
  • 1 Pot Kersen Zonder Pit (350 G)
  • Halve El Aardappelzetmeel
  • 250 Ml Slagroom
  • 1 Zakje Vanillesuiker
  • 3 Speculaasjes
  • 8 Bolletjes Roomijs
Probeer ook eens...