Ciabatta Met Pastrami En Basilicummayonaise
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches
BereidingwijzeMeng de mayonaise met basilicum, zout, peper en limoensap naar smaak. Bestrijk de snijvlakken van de ciabatta’s met de basilicummayonaise. Beleg de onderste broodhelften met plakjes tomaat en bestrooi het met wat zout en peper. Leg daarop de slablaadjes en als laatste de pastrami. Bestrooi dit ook met zout en peper en dek de broodjes af met de bovenkant. Oventijd: 5 min
- 100-150 Gram Pastrami, In Plakjes
- 3-4 Eetlepels Mayonaise
- Fijngesneden Basilicum
- Zout En Peper
- Limoensap
- 2 Rijpe Tomaten, In Plakjes
- Kleine Blaadjes Romaanse Sla (uit Het Hart)