Ciabatta Met Pastrami En Basilicummayonaise

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches

Ciabatta Met Pastrami En Basilicummayonaise Bereidingwijze

Meng de mayonaise met basilicum, zout, peper en limoensap naar smaak. Bestrijk de snijvlakken van de ciabatta’s met de basilicummayonaise. Beleg de onderste broodhelften met plakjes tomaat en bestrooi het met wat zout en peper. Leg daarop de slablaadjes en als laatste de pastrami. Bestrooi dit ook met zout en peper en dek de broodjes af met de bovenkant. Oventijd: 5 min

Boodschappenlijstje
  • 100-150 Gram Pastrami, In Plakjes
  • 3-4 Eetlepels Mayonaise
  • Fijngesneden Basilicum
  • Zout En Peper
  • Limoensap
  • 2 Rijpe Tomaten, In Plakjes
  • Kleine Blaadjes Romaanse Sla (uit Het Hart)
Probeer ook eens...