Aardappelen Met Rozemarijn Uit De Oven

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Aardappelen Met Rozemarijn Uit De Oven Bereidingwijze

1:05uur bereiden Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe alle ingrediënten in een grote kom, breng goed op smaak met zout en peper en vermeng alles. Spreid de aardappelen uit over een licht ingevette bakplaat en bak ze 45-50 minuten, tot de aardappelen goudbruin en gaar zijn. Keer de aardappelen 2-3 maal tijdens het bakken, zodat ze rondom bruin worden. Schep de aardappelen in een voorverwarmde schaal en serveer direct.

Boodschappenlijstje
  • 600 Gram Aardappelen, In Blokjes Van Ca. 1cm
  • 3 Knoflookteentjes, Geplet
  • Sap Van 1 Citroen
  • 3 Eetlepels Olijfolie
  • 1 Handvol Verse Rozemarijn, Grof Gehakt
Probeer ook eens...