Salade Van Pasta & Passievrucht
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeKook de pasta al denté, giet af en spoel onder koud stromend water. Meng er de (koude) spaghettisaus en het paneermeel onder en zet opzij. Pel de kwarteleitjes en halveer ze, laat de tonijn uitlekken, kook de peultjes zo'n 4 minuten en spoel onder koud water. Was de salade en verdeel ze over 4 grote diepe borden, meng er de peultjes, druiven en kwarteleitjes onder. verdeel ook de tonijnstukken over de sla. Schep in het midden pasta op elk bord en werk af met een halve passievrucht en serveer.
- 400 Gr Gemengde Pasta (farfalle, Penne...)
- 4 Dl Spaghettisaus
- 3 El Paneermeel
- 8 Kwarteleitjes (4 Minuten Gekookt)
- Krop Eikenbladsla
- 200 Gr Peultjes
- 300 Gr Tonijn (blik)
- 100 Gr Witte & Blauwe Druiven (zonder Pit)
- 2 Passievruchten