Ciabatta Met Paprika, Aubergine En Camembert
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches
BereidingwijzeDuurtijd: 20 min 1. Snij de aubergines in de lengte in plakken van 1/2 cm dik. Bestrijk ze met olijfolie en bak ze in de grillpan. 2. Laat het vel van de paprika's zwart worden onder de ovengrill of rechtstreeks in de vlam van het gasvuur. Stop de paprika's een tiental minuten in een afgesloten plastic zak. Nu kunt u gemakkelijk het vel verwijderen. Verwijder ook het steeltje, de zaadjes en de zaadlijsten. Snij de geroosterde paprika's in repen. 3. Meng het basilicum met de parmezaan, look, olijfolie en pijnboompitten. Mix tot een gladde massa. 4. Halveer de ciabatta's en snij ze open. Besmeer met pesto en beleg ze met plakjes aubergine, geroosterde paprika en camembert.
- 2 Ciabatta's
- 2 Kleine Aubergines
- 2 Rode Paprika's
- Handvol Vers Basilicum
- 20 Gram Parmezaan
- 1 Knoflookteentje, Uitgeperst
- 5 Eetlepels Olijfolie + Extra Om Te Bakken
- 2 Eetlepels Geroosterde Pijnboompitten
- 8 Plakjes Camembert