Courgettesoep Met Pecorino
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Martijn Zonnebeld » Type: Meer van het type: Soepen
BereidingwijzeSnijd de courgette in kleine blokjes. Verhit de olie in een pan, voeg de courgette toe en fruit zachtjes glazig. Voeg de bouillon toe en kook de soep in circa 15 minuten zachtjes gaar. Klop het ei los met de verse kruiden en kaas. Roer enkele lepels hete soep door het eimengsel en voeg dit dan al roerend aan de soep toe. Warm de soep nog even door, maar laat hem niet meer aan de kook komen.
- 1 Stuk Courgette
- 0,75 Liter Kippenbouillon
- 150 Gram Stuk Pecorino
- 2 Eetlepel Olijfolie
- 2 Eetlepel Basilicum
- 1 Eetlepel Peterselie
- 1 Theelepel Zout En Peper
- 1 Stuk Ei