Kipsalade Met Champignons

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Salades

Kipsalade Met Champignons Bereidingwijze

Pocheer de kip of kalkoen in licht gezouten water of bouillon gaar. Trek het vlees in kleine stukjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Schil de wortel en snijd deze in dunne reepjes. Hak de selderij fijn. Meng de rucola, paddestoelen, wortel en selderij in een grote schaal met het citroensap, de olijfolie, een snuifje zout en wat peper. Leg het kippenvlees erop en besprenkel het met nog een beetje olijfolie. Serveer direct. Lekker met Italiaans ciabatta- of focacciabrood.

Boodschappenlijstje
  • 500 Gr Kip- Of Kalkoenfilet
  • 250 Gr Champignons
  • Wortel
  • 2 Selderijstengels
  • Rucola
  • 1 El Citroensap
  • Bertolli Originale Extra Vergine Olijfolie
  • Zout En Versgemalen Peper
Probeer ook eens...